domingo, 2 de junio de 2013

Dotzena, tretzena i catorzena trobada

Aprofitant les fires i festes de la Santa Creu, vam portar a l'Hajar, l'Ana i una amiga seva, la Natalia, a les fires de Figueres. Vam passar gairebé tota la tarda allà, van pujar a totes tres a unes sis o set atraccions, les més ''fortes'' de totes les fires, sense por i ben atrevides, al contrari de la Judit i de mi, i sense marejar-se ni res de res. S'ho van passar molt i molt bé, no van voler ni descansar, baixaven d'una i ja tenien pensada a quina altra volien pujar, va ser una molt bona tarda.


La penúltima trobada amb les Rossinyoletes va ser als Aigüamolls de l'Empordà. Vam anar a passar el matí allà totes quatre juntes, i la veritat, va ser que el pla no ens va sortir gaire bé. Gairebé no hi havia animals, i si hi eren, ben lluny, que quasi ni els veiem. La meitat del que vam veure eren vistes, plantes, flors, arbres i aigua... A més a més, feia una calor horrible, vam caminar una barbaritat i per postres a mi i a la Judit ens van picar els mosquits! Tot i això, l'Ana i l'Hajar que al principi s'aburrien, es van inventar una mena de joc amb unes pedres i van jugar tota l'estona, d'aquesta manera van estar més entretingudes i sel's hi va fer més passable.


Finalment, el dissabte passat vam realitzar la festa de comiat del Rossinyol. Vam anar a la biblioteca de Figueres i tots els mentors i mentorats van explicar la sortida que els hi va agradar més davant de tots, tot i que l'Ana i l'Hajar van ser les úniques mentorades que no van voler sortir i vam haver de sortir jo i la Judit soles. Llavors vam mirar un videomuntatge amb totes les fotos del Projecte. Llavors va arribar l'hora de l'acomiat, l'Ana em regalar un collar i unes arrecades amb una perla verda, preciosos! I em va dir que li agradaria que ens anem veient de tant en tant, així que aquest estiu és molt possible que ens tornem a ajuntar totes quatre.

Ha estat una experiència molt enriquidora i satisfactòria, he aprés moltes coses i sens dubte repetiria! :)

No hay comentarios:

Publicar un comentario